Nu gör vi det enklare för dig!

Vi har samlat alla blanketter och e-tjänster under ”Självservice” här på kommunens hemsida. E-tjänsterna kommer låta dig uträtta dina ärenden när och var det passar dig. På kontorstid, kvällar, helger, i din dator eller på din smartphone. Plattformen kommer att påminna om hur ärenden hanteras på exempelvis banker, Skatteverket och Försäkringskassan.

Tre kommuner MTG, Mariestad, Töreboda och Gullspång har tillsammans arbetat fram den bästa lösningen för att göra det enklare för dig att hitta och hantera blanketter och e-tjänster på kommunernas hemsidor. Genom plattformen kan du hantera olika ansökningar i din kommun. Allt samlat på ett ställe. Syftet är göra det så effektivt som möjligt samt underlätta och ge mer tid över till annat. En anledning till att kommunerna har arbetat tillsammans med detta projekt är för att du ska kunna känna igen dig oavsett i vilken av de tre kommunerna du befinner dig i.

Självservicesidan kommer succesivt att utvecklas. Det kommer komma till fler nya e-tjänster och det som idag är blanketter kommer bli e-tjänster. Du kommer som invånare eller företagare i flera av dina ärenden kunna se status på ärenden men också föra dialog med handläggaren för ärendet under Mina sidor.

För ytterligare information mejla till info@gullspang.se eller ring 0506-360 00.